Hírek


Megmérették tudásukat a Nógrádi Önkéntesek!

2021-08-30 09:22:56

 

Idén is megrendezésre került a Nógrád megyei Önkéntes és Létesítményi Tűzoltók Versenye.Az eseményre 2021. augusztus 28-án került sor Karancsság településen. 
 

A verseny során a rendező Karancsság településének önkéntesei is remekeltek, hiszen a Kisherceg ÖTE csapata kismotorfecskendő szerelésben az aranyérmet vitte el. A tűzcsapszerelés versenyszámban Ságújfalu női és férfi csapata állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Ságújfalusiak az abszolult legjobb szerelési eredményüknek köszönhetően idén már negyedik alkalommal vihették haza a vándorserleget.

A rendező Karancsság önkénteseinek a Nógrád Megyei Tűzoltó Szövetség egy Szent Flórián domborművet ajándékozott.

Ezen kívül a Magyar Tűzoltó Szövetség Gróf Széchenyi Ödön emlékplakettet adományozott Bartos József Endrefalvai ÖTE elnökének a több évtizedes önkéntes munkájáért.

A karancssági tűzoltó napot számos fellépő is színesítette, ott volt a Nógrádi Tánc együttes, volt kutyás bemutató és koncert is. 

A verseny megszervezését részben a NEAG-KP-1-2021/2-000115 pályázati azonosítójú Nemzeti Együttműködési Alap által kiírt pályázaton elnyert (300.000Ft) alapból valósulhatott meg.


Kapcsolódó képek:

Vissza