Hírek


Magyar Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság, 3. forduló

2024-06-17 15:16:57

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Szilasi ÖTT által szervezett Tűzoltó polgármesteri kupa egy napon került megrendezésre a Családi nappal június 8-án, illetve szintén itt zajlott a Magyar Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság 3. fordulója is.

A községbe látogatókat már a délelőtti óráktól kezdődően programok várták. A reggeli órákban kezdődött a Magyar Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság 3. fordulója, ahol összesen 34 futam zajlott le modern, női retró és férfi retró kategóriában. A futamok két pályán zajlottak párhuzamosan. A verseny végeztével kiértékelésre került sor, a csapatok okleveleket, kupákat és különdíjakat vehettek át a Magyar Tűzoltó Szövetség támogatásnak köszönhetően. Nagyon örülünk, hogy évről évre több magyarországi csapat érkezik hozzánk a felvidéki fordulóra és bízunk benne a jövőben sem lesz ez másképp.

A délután folyamán vette kezdetét a 12. Polgármesteri kupa, ahol klasszikus és sport kategóriákban mérték össze tudásukat a magyarországi és szlovákiai tűzoltócsapatok egyaránt. A fent említett kategóriák mellett a szórakozást előtérbe helyezve felnőttek és gyerekek mérettették meg magukat a hagyományőrző kategória keretein belül.

A délutáni órákban a Rózsakertben is kezdetét vették a programok, ugrálóvár, arcfestés és veterán autók vártak a gyerekeket és felnőtteket. Az esti órákban a Neoton Infinity Show fellépése varázsolta a jó hangulatot az udvarba, majd Csonka Alfréd szolgáltatta a talpalávalót. 

Eredmények:
Retró férfi kategória: 1. Szilas ÖTT  2 . Vál ÖTE 3. Zsarátnokkergerők
Retró női: 1. Hamupipőkék 2. Szilas Ladys 3. Káoszbrigád
Modern kategória: 1. Vál ÖTE, 2. Szilas ÖTT,3. Zsarátnokkergerők
Klasszikus kategória: 
Férfiak: 1. Dióspatony 2. Bős 3. Padány
Nők: 1. Nemeshodos 2 . Szilas 3. Kürt
Sport kategória: 
Férfiak: 1.Pavlice 2. Nemeshodos 3. Padány
Nők: 1. Berencs A 2. Nemeshodos 3.Berencs B

Fotók: a Szilas ÖTT által megosztott mappában, ide kattintva.

 

Vissza