Hírek


Tűzoltással kezdték az Érsekvadkerti Önkéntesek a közgyűlést

2019-02-08 21:53:03

Érsekvadkert Őnkéntes Tűzoltó Egyesülete 2019.02.08-án tartotta meg éves közgyűlését. Az évértekelő beszámolóból kiderült, hogy az egyesület a 2018. éve is mozgalmas év volt. Az érsekvadkerti önkéntes lánglovagok minden évben számos esetben segítenek a hivatásos egységeknek. A közgyűlés az idei évben azonban több dolog miatt is rendkívülire sikeredett.

2019. február 08-án egy Nógrád megyei faluban családi ház két szobájában csaptak fel a lángnyelvek. A tereskei családi ház tüzéhez az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók is vonultak, a rétsági és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók segítségére. A káresemény felszámolásában résztvevő vadkerti önkéntes lánglovagok, az eseményt követően egyenesen a saját közgyűlésükre igyekeztek. Az esemény miatt később kezdődő közgyűlést az egyesület elnöke Balatoni György nyitotta meg.

Ezt követően az önkéntesek parancsnoka, Pásztor János foglalta össze az elmúlt évet, és idézte fel a kiemelt eseményeket. A rendezvényen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Seres Tibor tű. ezredes Úr is részt vett. Igazgató Úr hozzászólásában méltatta az önkéntes munka fontosságát és megköszönte az egyesület kiemelkedő tevékenységét. 

Ezt Követően Bakos Krisztián a Nógrád Megyei Tűzoltó Szövetség alelnöke kért szót, amely során kiemelte az egyesületek számára jelenleg nyitott pályázati forrásokban rejlő lehetőségeket.

Végezetül a közösség együtt köszöntette fel az elnököt születés napja alkalmából. 

Boldog Születésnapot!

Cikket írta és a képetet készítette: Bakos Krisztián 

Vissza