Hírek


Tűzoltó gyerektábor az idén is

2019-07-23 19:37:56

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Salgótarjáni Önkéntes Tűzoltó Egyesület közös szervezésében, a Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nógrád Megyei Tűzoltó Szövetség támogatásával, 2019.07.19-én vette kezdetét a hetedik Tűzoltó Gyermektábor, melynek idén Bárna község biztosított helyszínt.

 

A hétfőtől péntekig tartó táborba érkező 23 gyermek közül, voltak akik azért izgultak, mert azt várták, hogy találkozzanak az egy éve nem látott barátaikkal és persze olyanok is voltak, akik ielősször élvezhették a színes programokat.

Az idei tábor izgalmas és szórakoztató programokal bővelkedett. A hét első felében tűzoltó foglalkozások, sorversenyek, erdei kirándulások, Krav Maga oktatás és a salgótarjáni Pegazus élményközpont látogatása nyújtott élményeket a gyermekeknek.. Csütörtök délelőtt meglepetése volt a gyermekek számára a Mátrai Erőmű látogatóközpontjába tett kirándulás, majd ezt követően az Oxygen Adrenalin Parkban töltöttek el izgalmas órákat. A nap végén a kékestetői kilátóból csodálták meg a Mátra szépségét. A hét utolsó napján pedig bővült az ifjú táborozók ismerete internet és a közösségi oldalak biztonságos használatával kapcsolban.

Vissza